www.Hollandfoto.net / Shutterstock

Bezorger laat pakketje voor Jos uit Valkenburg achter bij Gea uit Heerenveen

'Verder was er niemand thuis'

Bezorger Simon ter Avest belt om 11 uur ‘s ochtends vol goede moed aan bij Jos, woonachtig aan de Oosterbeekstraat in Valkenburg. Met in zijn handen een pakket dat veel weg heeft van een schoenendoos wacht hij vrolijk fluitend tot er wordt opengedaan.

‘Dat duurt wel heel erg lang. Niet thuis’, denkt Ter Avest als er na een kleine minuut nog steeds niks gebeurt. Hij probeert het bij de buren van nummer 17. Geen succes. Bij die van 11, 13, 19 en 21: nul op het rekest. Ook bij de overburen wil het niet lukken.

Uiteindelijk heeft hij succes aan de Begoniastraat 14 in Heerenveen. Gea doet open. “Mag ik dit pakketje bij u achterlaten. Het is voor Jos van de Oosterbeekstraat in Valkenburg. Er was verder niemand thuis.”

“Tsja, je zou toch denken dat er vanwege corona meer mensen thuis zijn maar misschien was iedereen net even boodschappen aan het doen of zaten ze op het toilet ofzo”, verontschuldigt Ter Avest zich half. Hij zet weer koers naar Valkenburg, met het briefje voor Jos waarop staat dat zijn pakketje bij de buren van de Begoniastraat 14 in Heerenveen ligt. Volgende pakketje…


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe

http://moneylive3.club

asb.

Reageer
gravatar

Briljant. Jos UIT Valkenburg zat IN Heerenveen en Gea UIT Heerenveen zat IN Valkenburg. Woningruil waarschijnlijk. Pakket was dus gewoon bij de juiste persoon afgeleverd.