Op1 / Youtube

Deadline Day: Bert Slagter (Red Team) naar OMT

Op de valreep heeft het Outbreak Management Team maandag een nieuw teamlid gepresenteerd. Op de allerlaatste dag van de transfermarkt haalde het OMT Bert Slagter van het Red Team binnen.

Op de valreep heeft het Outbreak Management Team maandag een nieuw teamlid gepresenteerd. Op de allerlaatste dag van de transfermarkt haalde het OMT Bert Slagter van het Red Team binnen. Slagter is blij dat de kogel eindelijk door de kerk is. “Begrijp me niet verkeerd, ik had het super naar mijn zin bij het Red Team. Maar als dan het OMT op de stoep staat is dat een grote eer. Ik hoefde er niet heel lang over na te denken. Op een gegeven moment heb je het ook wel gezien met ongevraagd advies geven. Dan wil je ook echt aan de knoppen zitten.”

Ook het OMT is blij dat de overgang rond is. “Slagter is een complexiteitsdeskundige die we al langer volgden”, zegt directeur Jaap van Dissel. “Mooi dat hij voor ons heeft gekozen.”

Het OMT is nog niet uitgewinkeld. Bronnen rond het team bevestigen dat ze nog op zoek zijn naar drie gedragswetenschappers, twee gezondheidseconomen en een dansleraar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste salaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal probeerde. Dit is wat ik doe … klik op dit tabblad om naar tech te gaan voor meer details.

http://www.moneypay.best

Reageer
gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste salaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal probeerde. Dit is wat ik doe … klik op dit tabblad om naar tech te gaan voor meer details.

Reageer