NOS / YT

Van Dissel waarschuwt voor snelle verspreiding mondkapjes

'We zijn de strijd aan het verliezen'

Jaap van Dissel heeft tijdens de technische briefing in de Tweede Kamer gewaarschuwd voor de steeds snellere verspreiding van mondkapjes in Nederland. De voorzitter van het Outbreak Management Team vreest dat we er binnenkort door overspoeld worden.

“In het openbaar vervoer, op Schiphol, in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven zijn we de strijd al aan het verliezen”, aldus een bezorgde Van Dissel. “Maar ook op andere plekken zien we steeds meer mensen met een mondkapje. Als we nu niet ingrijpen, is het straks echt te laat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wilt u ook wat zeggen over de snelle verspreiding van meningen, meneer Van Dissel? Naar mijn mening zijn die het echte probleem. Ze gaan gewoon viral tegenwoordig, dat is niet goed voor de maatschappij.

Reageer
gravatar

Dat zal Jaap vast doen. Hij is nu eenmaal dol op aandacht en dat houdt in dat hij geen tijd heeft om met beide benen op de grond te blijven. Maarre…. er zijn ook nog internisten die niet afhankelijk van hem zijn en straks hun mening zullen gaan toelichten. Ik kijk er naar uit. Het zal verrassend zijn.