Youtube: Op1

BN’ers. Wie zijn het en wat hebben ze met corona?

In de nieuwste aflevering van De De Speld podcast: de podcast van De Speld gaat het over bekende Nederlanders. Op dit moment telt Nederland er meer dan 250.000. En elk dag komen er een kleine 100 bij.  Maar naast bekend zijn, hebben ze ook regelmatig een mening. Bijvoorbeeld over het coronavirus virus en de maatregelen van de overheid. 

Gaat het in de media te veel over Tisjeboy Jay? Presentator Roel Maalderink bespreekt Tisjeboy Jay met redacteurs Peter Buurman, Simoon Hermus en Jan van Tienen.

De hele podcast beluister je via de bekende kanalen, maar het kan ook via Spotify, Apple Podcasts.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Laten we het hebben van een mening over beleid dat effect heeft op al onze levens dan maar voorbehouden aan hoogleraren virologie. Misschien uberhaupt alleen nog maar zendtijd geven aan mensen die het kabinetsbeleid steunen. Want alleen zo krijgen we corona onder controle.

• Reageer