Robert Kneschke / Shutterstock

Drugsgebruiker had andere verwachtingen bij speeddaten

Hij had zich er veel meer van voorgesteld toen hij las over een speeddate-avond. Cas, die niet vies is van een snuifje hier en daar, vond het een uniek concept en zag het experiment helemaal zitten. Misschien dat hij eindelijk een meisje zou kunnen vinden die hem echt begrijpt. Maar toen hij compleet doorgesnoven aanschoof aan zijn eerste tafel, had hij al snel door dat het niet het evenement was waar hij op had gehoopt.

Zijn openingszin bij zijn eerste date, ‘Valt hier nog wat te snuiven, HAHAHAHA!’ viel al direct niet helemaal in goede aarde. “Het was echt zo’n sufmuts. Totaal niet in voor een feestje. En ze was ook niet de enige zeg, man man man”, vertelt Cas over de deceptie die hem ten deel viel.

Aan Cas heeft het zeker niet gelegen. Hij had gewoonweg ander publiek verwacht. “Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten. Toen iemand me vertelde dat ik die avond twaalf dates zou hebben, was ik er al helemaal klaar voor natuurlijk. En ik deed echt mijn best hoor, echt. Echt waar. Weet je wel. Lekker gaan weet je. Ik ging hard. Teringhard. Lekkerrrrrrrrrrrrrwapapapapapadouapa deng deng DENG. Weet je.” Zijn dates konden echter niet mee in zijn enthousiasme. “Toen ik ‘toet toet boing boing pep pep pep PEP Peppie en Kokkie’ begon te zingen, liep er zelfs eentje weg. We zaten net twintig seconden joh, dat doe je toch niet?”

Ondanks de teleurstelling gaat Cas niet bij de pakken neerzitten. “Ik ben nu op zoek naar een ketadate-avond. Ik denk dat we daar meer op hetzelfde level zullen zitten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *