Studio Speld / U.S.R. ''Triton'' / Youtube

Verwarde man achtervolgt roeiers met megafoon

Op de Kanaalweg in Utrecht is een verwarde man gesignaleerd. De man achtervolgt roeiers op zijn stadsfiets en roept onbegrijpelijke termen door een megafoon.

Ondanks verwoede pogingen van de roeiers om steeds sneller te gaan lukt het ze niet om de man af te schudden. Ook roeiers die de man probeerden af te schudden door de andere kant op te gaan roeien kwamen bedrogen uit. De man leek zelfs wel nog harder naar ze te gaan schreeuwen. De politie raadt mensen aan geen contact te zoeken met de man.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 15470 tot $ 22470 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe.

http://webcash5.club

Reageer