Voorronde stuurman zonder 4 al meer dan twee dagen bezig

Strijd ligt nog volledig open


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stuurman bleek tussen wal en schip geraakt, waarna hij aan lager wal is geraakt alwaar de beste stuurlui bleken te staan. Ze gaan het in het 2e deel van de strijd het over een andere boeg gooien.

Reageer
gravatar

Ja Wiem, gewoon ff beter lezen: er staat toch “Stuurman zonder vier”. Als je goed kijkt zie in elk van de vier boten een stuurman geduldig zitten wachten op zijn vier roeiers, Die 4 x 4 man zitten nog allemaal in het Holland Heineken House (het definitieve eindpunt van veel Olympische aspiraties, o.a. die van de Nederlandse Lord of the Rings) te hijsen: Haal op, gelijk. Of hun condoomvoorraad in de praktijk te toetsen.

gravatar

Maar die waren ten tijde van de foto dus net even collectief aan het afwateren zeker? De blazen nog vol van Holland Heineken House de avond tevoren.

gravatar

Niet lullen pik, roeien! Met 4 reacties op én naar jezelf toe zit de boot gelukkig vol. Kom ik er ook nog even voor de gezelligheid bijzitten om de stuurman te vertellen waar we heen moeten, dan halen we het wel.