Korsart / shutterstock

De 80 procent die wel op Loekasjenko stemde vandaag de straat op

De 80 procent die wél gewoon op Loekasjenko stemde is vanmorgen de straat opgegaan om steun te betuigen aan de Wit-Russische president. De betoger is van mening dat Wit-Rusland beter af is onder het huidige regime.

Loekasjenko voelt zich gesterkt door het protest. “De internationale media hebben de afgelopen weken natuurlijk alleen maar die 8 procent oppositie-stemmers gezien die dag in dag uit met honderdduizenden de straat opgaan. Het is goed dat iedereen nu ook de 80 procent ziet die mij wel gewoon nog steunt.”

Ook de Russische president Poetin ziet zijn gelijk bevestigd door het protest. “Een gigantisch plein dat dagelijks volstroomt met mensen uit alle lagen van de bevolking kan het al snel doen lijken alsof je aan populariteit hebt ingeboet. Het is goed om te zien dat nu ook de 80 procent van Loekasjenko zich mengt in de debatten. Als Rusland steunen wij die meerderheid uiteraard.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdlenen …….. Je kunt 7000-18000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkeIljk, volg gew00n de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibeie baan maar een g0ede kaNs. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Altijd fijn als toonaangevende buitenlandse media me als president zien. Dat sterkt mijn eigen geloof erin en mijn slaven, euh bevolking, zal dit straks ook wel zo zien. Vooral als die dissidenten, hooguit 80% van de bevolking, doodgeschoten in een greppel liggen.

Reageer
gravatar

Beste Alex, dat jouw tegenstanders in greppels liggen, bespaart jou de kosten van begraven. Gewoon wat zand eroverheen en daarna asfalteren. Wat zullen jouw trouwe slaven onderdanen blij zijn met zo veel brede wegen.

Deze telex is vertaald door Vertaalbureau Frans Timmermans & Zn BV.

gravatar

Vladimir, jouw vrienden zijn mijn vrienden, dus ook Aleksandr. Ik ben wel jaloers op hem. Hij heeft binnenkort een heel land alleen voor zichzelf, directe familie en wat vage kennissen.

Translated by translation agency Fanny Carpenter & Daughters Ltd.

gravatar

Ik heb gisteren de kiezers in Californië die lijden onder bosbranden, een hart onder de riem gestoken. Uit uitgebreid klimatologisch onderzoek is meerdere malen gebleken dat het klimaat aan de westkust vanaf vandaag flink gaat afkoelen en dat het voortaan meer gaat regenen.

Tachtig procent van de kiezers schijnt het niet met mij eens te zijn. Ze geloven dat ze meer kennis van het klimaat te hebben dan ik. Ongelofelijk!
Ze zijn vals voorgelicht door achterlijke journalisten en de gevaarlijke Democraten, die America m.b..v. het klimaat ten gronde willen richten!

Deze tweet is vertaald door ver taalbureau Frans Timmermans & Zn BV.