Dankzij deze uniseks-wasmachine kan iedereen thuis vergeten de trommel leeg te halen

Ook zo genoeg van een wasmachine die alleen door vrouwen te gebruiken is en door mannen te repareren? Dan is deze uniseks-wasmachine iets voor jou. Dankzij dit nieuwe model kan voortaan iedereen in het huishouden vergeten de trommel leeg te halen.

De wasmachine beschikt over een bakje waar voorwasmiddel in kan, wasmiddel en wasverzachter. Ook heeft ie verschillende programma’s en een stekker. Van de gebruikers is dan ook 100 procent zeer positief, blijkt uit onderzoek van de fabrikant. “Eindelijk kunnen we er allemáál voor zorgen dat net gewassen lakens niet naar frisse bergwind en lavendel ruiken, maar naar natte hond die al dagen in de trommel zit”, zegt een gebruiker. “Geweldig! Wij willen nooit meer anders.”

De nieuwe uniseks-wasmachine is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs.

Uit recent onderzoek blijkt dat reclame vaak rolbevestigend is en nog weinig diversiteit en inclusie kent. Stereotiepe beeldvorming zit vrije keuzes op het gebied van werk en zorg in de weg. Reclamemakers spelen hierin een belangrijke rol en houden deze beeldvorming in stand. Check hoe het zit met jouw vooroordelen op Beperktzicht.nl

BeperktZicht is een campagne van WOMEN Inc., de belangenorganisatie die zich inzet voor een samenleving die gelijke kansen biedt voor iedereen (m/v/x).