bakdc / Shutterstock

Organisatie voor politieke crisis Verenigde Staten ligt op schema

Hoge verwachtingen voor groots evenement vanaf 5 november

De organisatie zet alles op alles om op tijd klaar te zijn, maar de Verenigde Staten liggen voorlopig op schema voor de politieke crisis van het jaar. Op 5 november begint het evenement dat enkele maanden zal duren. 

Vooraf leek het onhaalbaar maar inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang: de president schept voortdurend verwarring door ongefundeerd over frauduleuze praktijken te spreken, hij roept zijn kiezers op twee keer te stemmen, het postbedrijf die de stemmen moet verwerken is financieel en politiek ondermijnd, wederom Russische inmenging bij de verkiezingen, gewapende burgermilities steken vaker de kop op bij demonstraties, het beledigen van militairen, oplopende spanning tussen de inlichtingendiensten en de president, en natuurlijk het actief onderdrukken van stemmers door sluiting van stembureaus in Afro-Amerikaanse buurten. Organisator Dave Smith: “Om dat allemaal in coronatijd te doen, kan alleen in Amerika.”

Het evenement zal dan ook een groot spektakel worden. “Het begint natuurlijk bij het niet erkennen van de uitslag door de president en het wijzen op onregelmatigheden. De straten zullen zich dan snel vullen. Harde confrontaties volgen tussen de politie, democratische en republikeinse aanhangers. Dan komen de hertellingen en de constitutionele crisis. Dat werkt allemaal naar een apotheose toe bij het hooggerechtshof en een conflict tussen de legerleiding en het Witte Huis. Ik denk dat mensen snakken naar een groot evenement en dat we goed op die behoefte kunnen inspelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Facebook betaalt $ 530 per dag. Maak deel uit van Facebook en begin elke week extra dollars bij u thuis te krijgen. Ik heb in de voorgaande maand gewoon $ 8590 betaald. Begin met het krijgen van meer geld en geen betaling van uw schulden en verschillende uitgaven. Bezoek deze link en zie wat Facebook-eigenaar zei.
http://workreviews10.com

Reageer
gravatar

Ik heb het nodige geleerd van de democratisch herkozen dictator van Belarus, Aleksandr Loekasjenko, al wist natuurlijk al hoe ik mijn herverkiezing optimaal kan regelen.

Mijn grote vriend Vladimir Poetin heeft mij weer zijn hulp toegezegd, ofschoon dat niet nodig is. Ik ben immers de meest geliefde President ooit en voor altijd.

De vertaling van het Twitterbericht is gedaan door:
Vertaalbureau Frans Timmermans & Zn B.V.
Uw wegwijzer voor alle talen

De vertaling van het Twitterbericht is gedaan door:
Vertaalbureau Frans Timmermans & Zn B.V.
Uw wegwijzer voor alle talen

Reageer
gravatar

Uiteraard zal ik daarom weer zegevieren en dit keer zelfs met tachtig procent van de kiesmannen tegen sl*chts negen procent voor de volslagen onbetrouwbare leugenaar, Joe Biden.

Ik heb mijn zwaar bewapende huursoldaten al geïnstalleerd in alle staten waar ondeskundige en jaloerse Democraten regeren voor het geval hun onnozele kiezers het onverwachte zeer zware verlies van de presidentverkiezingen niet kunnen verwerken.