The Old Major / Shutterstock

The Old Major / Shutterstock

DeSantis ‘Trump zonder drama’ gaat in alle redelijkheid oproepen tot bestorming Capitool

Gouverneur van Florida Ron DeSantis maakte vannacht bekend dat hij de Republikeinse presidentskandidaat wil worden. DeSantis wordt ook wel ‘Trump zonder drama’ genoemd. Volgens DeSantis betekent dat dat hij in alle redelijkheid gaat oproepen tot het bestormen van het Capitool.

“Als de Republikeinen de verkiezingen niet winnen, dan is er zeer waarschijnlijk iets niet helemaal in de haak”, zegt een weloverwogen sprekende DeSantis. “Jij zegt fraude? Nou, dat zijn uw woorden, maar ik denk dat we dan wel moeten laten merken dat we het er niet helemaal mee eens zijn. En misschien even een klein wandelingetje moeten maken richting het Congres. Gewoon even een blokje om.”

“Weet je: mensen zijn klaar met dat drama van Trump”, zegt DeSantis. “Die tóón waarop hij dingen zegt, dat is natuurlijk ook vreselijk. Mensen moeten gewoon op mij stemmen. Dan krijg je eigenlijk gewoon Trump, maar bij mij komt het er gewoon nét wat beschaafder uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *