Shutterstock / lev radin

Shutterstock / lev radin

Wat is er electoraal minder aantrekkelijk aan deze dementerende, diabolische, aanstootgevende, incompetente, irrationale, hebzuchtige, corrupte, grensoverschrijdende, leugenachtige, pathologische fascistische sociopaat?

Er is nooit een tekort aan aandacht voor Donald Trump. Vaak wordt er gewezen op het feit dat hij een dementerende, diabolische, aanstootgevende, incompetente, irrationale, hebzuchtige, corrupte, grensoverschrijdende, leugenachtige, pathologische fascistische sociopaat is. Maar zijn er ook eigenschappen die hem minder verkiesbaar maken?

Politieke experts gaan een druk jaar tegemoet waarin de campagne van Trump zal samenvallen met vele rechtszaken. Voor NOS-correspondent Lucas Waagmeester is het echt zoeken wat hem electoraal kwetsbaar kan maken. “Een paar jaar geleden bleek dat Trump University een frauduleus circus was, ja dat zou nog weleens aan hem kunnen kleven.”

Twan Huys heeft lang verslag gedaan van de Amerikaanse politiek en zegt: “Hij heeft slinkse dealtjes gesloten met zijn familieleden en houdt ze altijd een hand boven het hoofd. Die beschuldigingen over nepotisme, daar zou een deel van electoraat wel gevoelig voor kunnen zijn.” Waagmeester voegt daar nog aan toe: “Vergeet niet dat hij van zijn golf course in New Jersey ook een begraafplaats heeft gemaakt door zijn ex Ivana daar te begraven om belasting te ontduiken. Nou, als voor Amerikanen iets heilig is, dan is het wel golfen. Als je daar zomaar een begraafplaats van maakt, dan zijn de electorale rapen gaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We hopen toch allemaal dat hij die nog ergere dementerende, diabolische, corrupte, hebzuchtige, leugenachtige Biden gaat vervangen straks.

Reageer