Studio Speld / Shutterstock

Koningshuis stapt over op SwapKoets

Na jaren wikken en wegen heeft het koningshuis besloten haar oude koets aan een museum te geven en over te stappen op SwapKoets. Deze koets met de kenmerkende blauwe voorwielen kan bij een defect of een vermeende racistische afbeelding op elk moment worden vervangen voor een koets die breder wordt geaccepteerd.

Ceremoniemeester van de koning Simon van der Burg is blij met de overstap naar SwapKoets: “Je weet hoe het gaat met zo’n koets, een junkie steelt ‘m, het wiel doet het niet, duizenden mensen tekenen een petitie dat hij ‘niet van deze tijd is’. SwapKoets verzekert ons dat we altijd een koets hebben die rijdt en geen ophef veroorzaakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ziet de leugen over de Gouden Koets van het koninklijk huis (www.koninklijkhuis.nl/):

“De renovatie van de Glazen Koets heeft 1,2 miljoen euro gekost, deze kosten zijn opgevangen binnen Begroting I de Koning en zijn niet extra ten laste van de belastingbetaler gekomen.”

En wie betaalt Begroting l? Juist de belastingbetaler!

Reageer