BNNVARA

Ongehoord Nederland biedt Akwasi podium

Nu Akwasi zijn Twitteraccount heeft verwijderd vanwege doodsbedreigingen aan het adres van Zwarte Piet, is het moeilijker voor de activist om gehoord te worden. Gelukkig is er voor zulke gevallen een omroep. Ongehoord Nederland (ON) biedt Akwasi nu een podium.

“Dit is waarvoor we zijn opgericht”, zegt Arnold Karskens geestdriftig. “Voor de stemmen van Nederlanders die niet altijd zeggen wat de meerderheid wil horen, maar die het wel verdienen om gehoord te worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit wordt geheid een veroordeling. Geen veroordeling zonder straf zoals Wilders, want jij bent geen politicus.

Moderator, geef a.u.b. het IP-nummer van deze onverlaat door aan de internetpolitie, wil je?

gravatar

Akwasi twitterde onder meer: “Zwarte Piet moet dood man. Serieus. #huurmoord” en “Wat lok ik uit als ik een zwarte piet vermoord?”.

Hij vergeet dat de figuur Zwarte Piet niet bestaat maar dat er mensen achter zitten die alleen maar een gezellig niet-woke-kinderfeestje willen houden.

Vraag mij af of Arnold Karskens van Ongehoord Nederland hem daarover durft te interviewen.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Hallo Corrie, Akwasi vergeet wel vaker zaken die hem niet uitkomen, zoals inmiddels bekend. Tijdens zijn optreden in De Oosterpoort in Groningen in juli 2020 vergat hij dat de kleding die hij toen droeg eigenlijk de kleding was van de slavenhandelaren destijds in zijn moederland. Hij begrijpt er werkelijk niets van en heeft zich kennelijk ook nooit in de geschiedenis van dat land verdiept.

gravatar

Nee, ik vind persoonlijk dat, volgens de verklarende woordenlijst van Fer Klaring, die Akwasi bij Ongehoord Nederland juist thuishoort.

De man heeft als rap-“zanger” nooit een hit geproduceerd, dus zoekt hij zijn bekendheid met beledigingen in niet-“gezongen” taal.

gravatar

Ongehoord:
1) Affreus 2) Afschuwelijk 3) Afstotend 4) Akelig 5) Bar 6) Buitengewoon 7) Buitengewoon in zijn soort 8) Buitensporig 9) Crimineel 10) Enorm 11) Hemeltergend 12) IJselijk 13) Kras 14) Lelijk 15) Niet fatsoenlijk 16) Onbehoorlijk 17) Onbetamelijk 18) Onduldbaar 19) Onfatsoenlijk 20) Ongepast

Bron: https://www.encyclo.nl/begrip/ongehoord