Nieuwsuur

Bevolking Wit-Rusland verrast Loekasjenko op verjaardag met surprise-demonstratie

Toen Loekasjenko gisteren z’n gordijnen opentrok kon hij z’n ogen niet geloven. De Wit-Russische bevolking had voor zijn verjaardag een surprise-demonstratie georganiseerd.

“Dit had ik echt niet verwacht”, zegt Loekasjenko terwijl hij uit z’n raam tienduizenden mensen ziet samendrommen. “En iedereen is er, zo gaaf. Jonge mensen, oude mensen, mannen, vrouwen, zelfs oppositieleider Maria Kolesnikova. Ik denk dat oprecht 80 procent van de bevolking van Wit-Rusland voor mij naar Minsk gekomen. Dat had toch allemaal niet gehoeven?”

Met tranen in zijn ogen ziet Loekasjenko het schouwspel aan. “Dit vergeet ik nooit meer. En ach, dat ik straks nog een paar dagen bezig ben om alle troep op te ruimen, dat heb ik er graag voor over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

@Dodo

Alternatieve waarheid bestaat al heel lang, ook in Nederland. Het is iets wat linkse gekkies bezigen. Een goed voorbeeld daarvan is de mengeling van verschillende culturen in sociale achterstandswijken. Bijvoorbeeld de Schilderswijk in Den Haag waar meer dan honderd verschillende culturen bij elkaar zijn gepropt.

De waarheid is dat het veel onrust geeft. Maar dat is niet de waarheid van de beleidsmakers die dat besloten hebben. Die wonen in keurige middenklasse ‘witte wijken’. Ze hebben weinig problemen met hun buren. Dus zijn er nergens problemen met de buren is hun waarheid.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

gravatar

Tante Corrie, verrek dat lijkt op de alternatieve waarheid van Thierry Wilders. Heb jij jouw reactie overgeschreven uit hun politieke webwinkels? Misschien word jij nog eens erelid!