Shutterstock / Volodymyr TVERDOKHLIB

Motherfokkers verontwaardigd over sluiting motherfokkerijen

Alle motherfokkerijen moeten volgend jaar sluiten. Dat heeft het kabinet besloten. Uiterlijk 1 maart 2021 is het uit met de motherfok.

“Die motherfokkers hebben het helemaal aan zichzelf te danken”, legt minister voor Medische Zorg Tamara van Ark uit. “Bijna alle coronabesmettingen zijn terug te voeren op motherfokkers die zich niet aan de regels houden. Dan moet je op een gegeven moment maatregelen en die hele motherfokkende bende verbieden.”

Motherfokkers zijn verontwaardigd over het plotselinge verbod. “We hadden hele goede afspraken gemaakt over verantwoord motherfokken, ik snap niet waarom de minister ineens hiermee komt”, mopperen Huub en Bianca, een stel motherfokkers uit Mook. “Door die besmettingen? Wat ons betreft zijn die de schuld van de lijers, niet van de fokkers.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Die blonde woordvoerster van het veevoederbedrijf ForFarmers, kom hoe heet ze ook alweer, o ja Yvon Jaspers, die dame schijnt alle boeren in haar handpalm te hebben, kon die de boeren niet tegenhouden bij het vernielen van het Malieveld?

En waarom niet? Alle boeren zijn immers straalverliefd op haar en zoeken een gehaaide vrouw zoals zij.

Lieve Corrie, heb jij enig vermoeden?
Jouw Dodo xxx