Studio Speld

Nieuwe richtlijn: niezen moet voortaan in je knieholte

Het gerucht ging al een tijdje rond maar is nu bevestigd door het kabinet: er komt een nieuwe richtlijn om te niezen in je knieholte. Uit onderzoek blijkt dat de knieholte de verspreiding van aerosolen beter tegengaat dan de elleboog.

Het kabinet denkt dat niezen in de knieholte zeker in gesloten ruimtes en het OV verdere verspreiding kan tegengaan. Maar er is ook kritiek. De eerste groep Nederlanders die de richtlijn toepassen heeft klachten over de motorische haalbaarheid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer