pliona / Shutterstock

Deze ‘flat curver’ gelooft niet in vrouwelijke rondingen

“Ik bestrijd het idee dat vrouwen bolvormig zouden zijn”

Het begon allemaal toen Fiona in de krant las over natuurlijke, vrouwelijke rondingen. “Natuurlijk, natuurlijk, dacht ik? Wat nou natuurlijk? Vrouwen worden toch plat geboren? Dan horen ze toch plat? Als dat niet natuurlijk is dan weet ik het ook niet meer,” aldus Fiona. Sindsdien is ze ‘flat curver’. “Ik bestrijd het idee dat vrouwen bolvormig zouden zijn.”

Waar Fiona eerst nog twijfelde over haar gedachtegoed, vond ze meerdere YouTube-documentaires die het hebben van vrouwelijke vormen ontkenden. Toen ze online ook nog allerlei anderen ontmoette die niet geloofden in vrouwelijke rondingen, wist ze het zeker. “Er wordt ons via de media van alles verteld over ronde vormen, maar ik geloof daar niet meer in.”

Dankzij de flat curve-community voelt Fiona zich gesterkt om op de barricade te klimmen. Zo organiseert ze sinds kort samenkomsten voor geïnteresseerden. “Een groot succes,” volgens Fiona. “Ik ben blij dat steeds meer mensen inzien dat de vrouw geen bolvormig wezen is dat ronddwaalt in een oneindige ruimte. Nee, een echte vrouw lijkt op een frisbee, punt uit.”

Volg De Pin ook op Instagram voor meer haarscherp nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..
http://www.netprofit10.com

Reageer