exsilentroot / Shutterstock

Loekasjenko bereid macht te delen met Poetin

President Aleksander Loekasjenko van Wit-Rusland is bereid de macht te delen – met Vladimir Poetin. Dat heeft de dictator maandag beloofd.

“Er komen geen nieuwe verkiezingen”, benadrukte Loekasjenko. “Maar ik bied aan om de grondwet te wijzigen en een deel van mijn macht over te dragen aan de president van Rusland.”

Oppositieleider Svetlana Tichanovskaja wijst het gebaar van de president af. Loekasjenko is daar woedend over: “Wat wil ze dan? Dat ik alle macht aan Poetin geef? Ik laat mij niet onder druk zetten om dat te doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn vriend verdient $ 77 per uur op de laptop. Hij is 5 maanden geleden ontslagen van zijn werk, maar vorige maand haalde hij $ 10258 binnen door gewoon vanuit huis te werken met een programma dat hij online vond. Dit is wat hij doet … Probeer het zelf uit

http://Selfcash5.com/

Reageer
gravatar

Mijn vriend verdient $ 77 per uur op de laptop. Hij is 5 maanden geleden ontslagen van zijn werk, maar vorige maand haalde hij $ 10258 binnen door gewoon vanuit huis te werken met een programma dat hij online vond. Dit is wat hij doet … Probeer het zelf uit…. Selfcash5.com

Reageer