Fietser kan Captcha-test niet voltooien omdat hij geen stoplichten kan herkennen

Simon Willems heeft vanochtend geen toegang gekregen tot zijn favoriete website omdat hij er niet in is geslaagd de Captcha-test te voltooien. De enthousiaste fietser moet van het antispamsysteem namelijk bewijzen dat hij geen robot is door aan te wijzen op welke foto’s een stoplicht staat.

“Ik snap het niet, ik ben geen robot. Ik bedoel: ik praat nu met jullie, toch”, zegt Willems. “Maar het systeem laat me steeds foto’s zien van een straat en vraagt ​​me op welke pleinen verkeerslichten staan ​​- hoe kan ik dat doen als geen van de pleinen verkeerslichten bevat! Op elk vierkant zie ik alleen straten die je gewoon over kan steken en kruisingen waar je gewoon door kan rijden zonder te stoppen of om je heen te kijken. Is dit een strikvraag of zo? Doe ik mee aan een Turing-test?”

Captcha-ontwikkelaar Gary Matthews heeft laten weten dat er op elke afbeelding wel degelijk verkeerslichten staan, de meeste op rood. “We kijken of we speciaal voor fietsers een Captcha kunnen maken waar ze verkeerd geparkeerde auto’s moeten zien te herkennen, want het lijkt erop dat ze daar wel heel goed in zijn.”

Dit artikel verscheen eerder bij Newsthump


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben Ik moet ons examen houden, daarom heb ik een week geleden hard gewerkt en $ 19500 verdiend. Ik geef mijn vrienden en metgezellen om dat werk te doen, je moet inzien hoeveel geld ik verdien in een week geleden, bestudeer deze site om extra realiteiten te nemen ..
http://www.netprofit10.com

Reageer