shutterstock.com/Merla

Sexy! Selena hakte nog even gauw een scheerwond in haar bikinilijn

Het is prachtig strandweer en dat betekent voor Selena: badlaken pakken, in haar bikini schieten en nog even snel een jaap van een scheerwond in haar bovenbeen choppen. Hoewel Selena voorheen aanhanger was van de egale bikinilijn en ze alle trucjes kent voor het suffe, gladde effect is dat niet de look waar ze deze zomer voor wil gaan. Selena richt liever in alle haast een microbloedbad aan naast haar bikinibroekje. “Een verademing,” aldus Selena.

“Vroeger ging ik eerst in bad om alle haartjes zacht te weken,” zegt Selena. “Daarna gebruikte ik mijn naar lavendel-ruikende scheerschuim, om vervolgens met een scherp mesje voor mannenstoppels één voor één de haartjes met de haarrichting mee van m’n been af te vegen. Maar nu weet ik hoe het ook kan. Gewoon rauzen met een bot bruingeroest wegwerpmesje, chop chop roetsj, één been op de wc-pot en gaaaaan. Drie keer raden wie er sneller dan ooit op haar badlakentje aan zee ligt. Een beetje met een vertrokken gezicht en de komende dagen niet meer in staat om het zoute water in te gaan, maar wel als allereerst. Nu jullie weer.”

Volg De Pin ook op Instagram voor meer haarscherp nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *