Studio Speld - Shutterstock

Bastiaan hangt vlag en mondkapje uit het raam na negatieve testuitslag

‘De hele wereld mag het weten’

Vol spanning zat hij vandaag bij de telefoon te wachten. De 19-jarige Bastiaan wist eigenlijk al wel dat zijn uitslag in orde zou zijn, maar nu hij definitief te horen heeft gekregen dat hij negatief is getest, is de opluchting toch groot. De vlag kan uit. Dus heeft hij direct een Nederlandse vlag en een mondkapje uit het raam gehangen. Ze zijn bevestigd aan een wattenstaaf.

“De hele wereld mag het weten”, schreeuwt Bastiaan euforisch uit. Hij krijgt de hele dag felicitaties van onbekende mensen die langslopen en de vlag zien waar ‘negatief’ op de witte strook staat geschreven. Zijn moeder heeft lekkere tompoucen gehaald.

Bastiaans buurjongen is helaas wel gezakt voor zijn coronatest. Als Bastiaan om 14:00u nog geen wattenstaafje bij de buren uit ziet hangen weet hij genoeg. “Dit had ik niet aan zien komen. Als iemand geen corona kan hebben, dan is het Jordi wel. Natuurlijk ben ik heel blij met mijn uitslag, maar ik vind het ook heel sneu voor hem. Ik ga zo wel even bij hem langs om hem een hart onder de riem te steken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *