fizkes / Shutterstock.com

Wereld verlangt melancholisch terug naar jaar geleden toen alleen de wereld in brand stond

De wereld verlangt terug naar eind 2019: de mooie zorgeloze tijd waarin alleen half Australië en de Amazone in brand stond.

“Je weet pas wat je hebt als je het kwijt bent”, schrijft iemand melancholisch op Twitter. “Een wereld zonder corona, instortende economie en gigantische explosies. Alleen maar twee continenten die in de fik staan. Toen dachten we nog dat dát heel erg was, ergens ook wel schattig.”

“Weet je nog dat we ons in 2019 ook nog druk konden maken om de beroemdste kathedraal ter wereld die in de fik stond?”, memoreert iemand anders. “Ik zie mezelf nog zitten achter de tv, ‘wat erg, wat erg’ roepend. Allemaal vrienden appen, iedereen in paniek. Als ik toen had geweten wat ons nog te wachten stond had ik er meer van genoten.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *