Studio Speld

Corona bij ontgroening Amsterdamse corps: virus nu ook lid

Het A.S.C./A.V.S.V. uit Amsterdam heeft er een bijzonder nieuw lid bij. Het coronavirus heeft de ontgroening bij het Amsterdamse corps overleefd en is nu officieel lid.

“We hebben het virus een wc schoon laten likken, we hebben hem laten zoemen en we hebben hem met 200 man een tandenborstel laten delen” , zegt rector Sophie Jongeling. “Normaal hakt dat er wel in bij zo’n nieuwejaars, maar het coronavirus leek er alleen maar sterker door te worden. Dat belooft veel goeds voor de toekomst.”

Het coronavirus zelf is vooral enthousiast over de kansen die het lidmaatschap biedt. “Als virus is het superbelangrijk om een flink netwerk te hebben. Ik ken nu een gast wiens pa directeur van een ziekenhuis is, flink wat chicks die het niet zo nauw nemen met de anderhalve meter afstand en een jongen die z’n handen nooit wast. En dit was pas de eerste week.”

Het coronavirus moet nu op zoek naar een dispuut, maar dat zal niet al te lastig worden. Verschillende disputen hebben al aangegeven het een eer te vinden om zo’n prominente pik als het coronavirus in hun midden te hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *