Voyagerix / Shutterstock

Dit zijn de drie gênantste plekken om corona op te lopen

Corona is een vervelende ziekte en om het allemaal nog erger te maken is het ook een besmettelijke ziekte, waar behoorlijk wat gêne bij komt kijken. Voorkom de gene en zorg dat je in ieder geval niet op deze plekken besmet raakt met het corona-virus.

1. De karaokebar
Voor je naar de karaokebar gaat weet je al: het is allicht niet verstandig om tijdens een pandemie naar een karaokebar te gaan. De mensen zijn er dronken en zweterig en ze raken elkaar aan, de ruimte is slecht geventileerd en als er één menselijke activiteit is die besmettingen bespoedigt is het schreeuwen en zingen. Je zou niet naar de karaokebar moeten gaan, dat weet je zelf, maar ja, je gaat toch. Terwijl je er bent grap je nog tegen je vrienden: als we maar geen corona krijgen! Je hebt nu corona.

2. De rij om getest te worden voor corona
Daar sta je dan met je fiets in de hand te wachten tot je de GGD-locatie binnen mag om in je gezicht te worden geroerd met de staaf. Maar wie staat daar voor je zo te hoesten en de neus op te halen. Voel je nu echt nattigheid nu een man met een grote baard achter je nieste? Een van de gênantste plekken om corona op te lopen moet toch wel in de rij zijn om getest te worden: had je het niet dan heb je het nu!

3. De commentsectie van Doutzen Kroes’ Instagramprofiel
Kijk, kijk, kijk, dat is nu eens eventjes ironisch: Doutzen Kroes ‘vraagt zich af’ waarom ‘goed voor je immuunsysteem zorgen’ niet in het basispakket corona-maatregelen zit. En terwijl je haar in de comments onder haar post op allerhande manieren uitlacht omdat ze zo dom en samenzweerderig is, loop je corona op. Begin maar vast klei te eten loser, want je vrienden nodigen je niet meer uit voor diners.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Even wat anders. Over de foto. Waarom gebruikt De Speld nooit foto’s van gewone mensen, maar altijd beschilderde etalagepoppen uit zogenaamde modebladen, die voorschrijven wat ik mode moet vinden.

Reageer