Lucky Business / Shutterstock.com

Amerika, dus wij ook

Amerika protesten, wij ook. Amerika pamflet voor het vrije woord, wij ook. Amerika Black Friday, wij ook. Amerika Halloween, wij ook. Amerika cancel culture, wij ook. Amerika knettergekke politicus, wij ook. Amerika gender reveal party, wij ook. Amerika half birthday, dus wij ook.

Amerika Correspondents Dinner, wij ook. Amerika Black Lives Matter, wij ook. Amerika druk maken over linkse indoctrinatie op scholen en universiteiten, wij ook. Amerika studenten met hoge studieschulden, wij ook. Amerika alt-right, wij ook. Amerika hele dag Netflix kijken, wij ook. Amerika serie maken over normale mensen die drugs produceren, wij ook. Amerika vergane glorie, dus wij ook.

Amerika Engels praten, wij ook. Amerika agile, wij ook. Amerika Irak binnenvallen, wij ook. Amerika woke, wij ook. Amerika bekende mensen roasten, wij ook. Amerika designated survivor, wij ook. Amerika talkshow met bank, wij ook. Amerika obesitas, wij ook. Amerika TED Talks, wij ook. Amerika satirische nieuwssite, dus wij ook.

Amerika Starbucks, wij ook. Amerika verslaafd aan Facebook, wij ook. Amerika hekel aan babyboomers, wij ook. Amerika Ex on the Beach, wij ook. Amerika vinden dat je je gezicht niet zwart mag schminken, wij ook. Amerika Kim Kardashian, wij ook. Amerika gekkies die tegen vaccinaties zijn, wij ook. Amerika bankencrisis, wij ook. Amerika preutsheid, dus wij ook.

Amerika zorgen maken over invloed van Huawei, wij ook. Amerika hiphopmuziek, wij ook. Amerika identiteitspolitiek, wij ook. Amerika storytelling, wij ook. Amerika gehackt worden door Russen, wij ook. Amerika knielen, wij ook. Amerika Superbowl op tv, wij ook. Amerika MTV, wij ook. Amerika Pete Hoekstra, wij ook. Amerika altijd sportschoenen dragen, dus wij ook.

Amerika polarisatie, wij ook.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] En als Amerika iets doet, dan doen wij het ook. Hoeveel loopbaancoaches er precies in Nederland zijn weet niemand – veel mensen oefenen het beroep op deeltijd uit. Maar dat het aantal groeit staat buiten kijf. Zo komen we ook aan het eind van dit artikel weer teug bij beroepsvereniging NOLOC: daar meldde in het afgelopen anderhalf jaar alleen al 600 nieuwe coaches zich aan. We zeiden het al: loopbaancoaching wordt steeds populairder! […]

Reageer