shutterstock.com/M_Agency

Merel: ‘Sinds ik deze foundation gebruik heb ik geen last meer van existentiële angsten’

Merel heeft een geweldige foundation aangeschaft. Sinds ze dit product gebruikt heeft ze niet alleen een mooiere huid; ze heeft ook helemaal geen last meer van haar diepgewortelde existentiële angsten!

“Zo bijzonder,” begint Merel glunderend. “Ik zag de foundation in de winkel liggen, en twijfelde nog of ik ‘m moest kopen. Ja, ik heb een slechte huid en ben bang voor de dood, maar helpt zo’n crème daar nou echt tegen? Ik ben zo blij dat ik het toch gedaan heb, want mijn huid werd egaal en daarbij verdwenen al mijn bodemloze twijfels echt als sneeuw voor de zon! Ik wist eindelijk welk werk het beste bij me past, wie ik ben als persoon, hoe ik het zinloze gat dat vroeger gevuld werd door religie moet dichten, met wie ik de rest van mijn leven wil delen en hoe ik me tot de menselijke vrijheid verhoud. Je zou kunnen zeggen dat dit product mij van al mijn problemen heeft verlost. Ik kan het echt iedereen aanraden!”

Merel denkt zelfs dat zij haar therapie ook wel kan stopzetten nu. Merel: “Door deze foundation heb ik mijn eigen sterfelijkheid eindelijk geaccepteerd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *