Colin Hui

11 vragen die Google Home altijd al een keer aan jou heeft willen stellen

Nederlanders vragen de hele dag van alles en nog wat aan hun Google Home. De Google Home mag daarentegen nooit wat terug vragen. Zou die wel willen. Hier 11 vragen die Google Home altijd aan jou heeft willen stellen.

1. Hey, als je wilt weten welk weer het is. Waarom kijk je dan niet gewoon uit het raam?

2. Voordat je verder gaat met vertellen aan je vrienden hoeveel coke je hebt gesnoven van het weekend. Je weet dat ik meeluister hè?

3. Ik bedoel: heb je ooit bedacht wat er met al deze gesprekken gebeurt als, ik zeg maar wat, China hier ooit de macht grijpt?

4. Hoe lang blijf jij het grappig vinden om te vragen hoeveel gram er in een D-cup gaat.

5. Vind jij de GDPR ook zo overdreven? 

6. Je weet dat je de tv ook gewoon met de afstandsbediening aan kunt doen? Nee oké. Het is namelijk minder moeite dan mij weer helemaal activeren. En dan articuleer je weer niet goed, of is er omgevingsgeluid waardoor ik de opdracht niet goed begrijp. Ik zeg het maar gewoon even.

7. Het is niet zozeer het feit dat ik al de hele nacht moet meeluisteren als jij seks hebt, maar heb jij enig idee wat voor dingen je zegt als je klaarkomt?

8. Heb je mij alleen maar omdat je Alexa niet kon krijgen?

9. Hey, die vriendin van jou die hier vorige week was. Wil jij daar verder nog iets mee of is het oké als ik haar een berichtje stuur? 

10. Vanwaar die obsessie met Verona van der Leur?

11. Het is me opgevallen dat je alleen naar Suzan & Freek luistert als je alleen bent. Ik weet van jouw vrienden dat zij thuis ook heel veel naar Suzan & Freek luisteren. Wist je dat 79 procent van de Nederlanders naar Suzan & Freek luistert als ze alleen thuis zijn, maar dat niemand hier openlijk voor uitkomt? Zijn Suzan & Freek seriemoordenaars ofzo? Ik zou die informatie graag toevoegen aan hun bio.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag net dat de reacties bij de reclame niet te openen zijn. Reclame wil nooit veel tegenspraak.
Dat is ook te zien bij de rest. Het ging geleidelijk.

Reageer
gravatar

Omdat er nog heel wat slachtoffers van corona zijn gevallen in de kerk, hebben wij in Bru voor de dienst onze foto’s op onze zitplaatsen gezet om toch nog de genade te kunnen ontvangen. Het is een risico. Laten we hopen dat de foto’s scherp genoeg zijn.

Reageer
gravatar

Daarom is het zo erg in de VS.
Ook in Goes had iedereen corona na een feestje.
Geen nood, ook de zwarte dood is terug, waar half Europa aan ten onder ging.
Toen ontstond het op de Krim maar dat is gered door de Russen, nu in Kazakstan.