shutterstock.com/LMproduction

Zo heb je deze zomer een regenpakbody

Met alleen een vochtafstotende broek ben je er nog niet

Een praktisch, goed beschermd regenpaklijf. Wie droomt daar nou niet van? Met deze tips klapper jij binnen no time met jouw regenpakbody door de straten en laat je een spoor van jaloerse blikken na.

Tip 1 Koop een regenpak

Alleen een vochtafstotende broek of hippe regenjas in een roodbruine kleur maakt van jouw lichaam nog geen regenpaklijf. Schaf liever een ruimzittend regenpak aan. Het liefst donkerblauw en versierd met zilveren reflectoren. Om je droom te visualiseren kun je foto’s van jouw ideale regenpak op je spiegel plakken. Of photoshop een foto van jezelf in een overstroomd gebied. Alles om je te motiveren om jouw ideaalbeeld door te zetten. 

Tip 2 Check op buienrader of er een plensbui aankomt

Om echt te kunnen shinen met je regenpakbody is het van belang dat je bent omringd door water. Buitenwater. Maar hoe weet je nou of er voldoende buitenwater is om stijlvol doorheen te banjeren? Zet het op het downloaden van weer-apps! Reserveer een kleine tien minuten per dag om te staren naar je scherm. Voor je het weet zie je dat er een buitje aankomt en is jouw inspanning niet voor niets geweest. 

Tip 3 Ga naar buiten

Regenpak aan en flinke bui op komst? Je kunt trots zijn op jezelf. Het is het tijd om jouw regenpakbody aan de buitenwereld te laten zien. Je hebt het verdiend om door de regenplassen te flaneren. Maar voordat je naar buiten loopt, maak even een foto van jezelf in de spiegel om te zien wat al dat harde werk voor je gedaan heeft. 

Time to show off!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *