kristof lauwers / Shutterstock

Tip: als je nu snel een huis koopt is het nog eventjes lekker veel waard

De huizenprijzen gaan in 2021 dalen, dus heb je nog geen huis? Koop er dan snel een. Dan kun je zeker nog een jaar lang genieten van het feit dat je huis veel waard is! Dit heeft ook consequenties voor mensen die op het punt staan een huis voor de vraagprijs of eronder te kopen: gewoon overbieden, zodat je huis alsnog erg veel waard is. Volgend jaar is het waarschijnlijk weer gedaan met de pret, dus pak het zo lang het kan. Anders ben je straks genoodzaakt een huis onder de vraagprijs te kopen dat lang te koop staat en dus veel minder waard is.

Kijk, je hoeft ook weer niet helemaal te stressen en nú, nú een huis te kopen: over vier maanden zijn huizen misschien nog wel net iets meer waard dan nu. Dan kan je ook nog prima zo’n waardevol huis aanschaffen. Maar ga niet een jaar of twee jaar wachten: de prognose is echt dat ze dan in waarde zijn gedaald. En ja, zoek op zo’n markt dan nog maar eens een waardevol huis. En wat mensen ook nog weleens vergeten is dat ze nu nog inkomens en vaste banen hebben. Dikke kans dat je dat straks ook niet meer hebt. Ook om die reden is het goed om juist nu te investeren in een waardevol huis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nog mooier inflatie. Zet de groot geldpers aan, dan wordt je huis veel meer waard! Beginnen we met 1000 miljard erbij te maken. Dat wordt natuurlijk nog veel meer. Je huis is een groeidiamant. Net als een brood…

Reageer