Studio Speld / Shutterstock

Fabrikant e-sigaret ‘haring met satésaus’ blij dat zijn smaak niet onder label verleidelijk valt

‘Stonden gelukkig niet in het lijstje met smaken die straks verboden zijn’

Een spannend moment voor de fabrikant van de e-sigaret met de smaak haring met satésaus. Er komt namelijk een verbod op verleidelijke e-sigaretsmaken, die de elektronische sigaretten te aantrekkelijk zouden maken voor jongeren. Gelukkig bleek vanochtend dat de smaak haring met satésaus nog steeds verkocht mag worden.

“We waren heel even bang dat ook onze smaak uit de handel moest toen we het nieuwsbericht zagen, maar tot onze opluchting vielen we gelukkig buiten het lijstje met smaken die straks verboden zijn”, vertelt een woordvoerder van de fabrikant. “Wel jammer van onze andere smaken: augurk met kaas en Amsterdamse uitjes. Zij stonden helaas wel in de lijst.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *