Shutterstock / PV productions

Asha sorteerde haar hele huis op kleur

“Antikal en Rutger Bregmans boek moesten bij elkaar”

Het begon allemaal met de boekenkast. Net zoals vele andere interieur-fundamentalisten zette Asha al haar blauwe boeken netjes bij elkaar. Lekker rustig, weinig prikkels, heel feng shui. Inmiddels staat haar hele huis op kleur. “De houten eettafel ligt nu tegen de parketvloer.”

Asha: “Eerst had ik één boekenplank in de kleur koraalblauw. Inmiddels is dat een hele wand. Ik bleek een fles Antikal in precies dezelfde kleur te hebben als een boek van Rutger Bregman. Die moesten natuurlijk bij elkaar. En mijn douchegordijn met schelpjes hangt daar nu ook prachtig bij.”

De zelfbenoemd kleurengoeroe vervolgt: “Toen ik eenmaal bezig was ontdekte ik hoeveel rust het sorteren me gaf. Glaswerk bij het plakband, rode multomappen op de kerstplank en alle zwarte snoeren bij de zakken tuinaarde. Ook een belangrijke uitvinding bleek de witte bank tegen de witte kozijnen. Ongelooflijk wat voor ruimte er ontstond in mijn hoofd.” Inmiddels is Asha vergevorderd in haar kleursorteringsdrift. “Gister heb ik mijn koelkast onder handen genomen. Het loopt nu van melk naar pure chocolade. Ook heb ik een speciale groene zone, waar courgettes perfect bleken te passen naast een pak overleden afbakbroodjes.”

Op de vraag of Asha denkt dat dit systeem voor iedereen geschikt is, zegt ze: “Ik denk het wel. Tenzij je niet van zoeken houdt of kleurenblind bent. Verder zou ik niet weten waarom iemand dit níet zou doen. ‘Sleutels?’ Zilver! Bij de gala-glitterjurken en schroevendraaiers dus. Super handig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op kleur sorteren spreekt mij niet aan, meer op sfeer. Mijn kledingkast hangt vol met panterprint-kleding. De zitkamer is vaderlandslievend ingericht. De keuken is Aldi-vriendelijk met Medion keukenapparatuur. De tuin is met cowboy- en native americans-beelden ingericht.

De slaapkamer heeft een ‘Where the magic happens’-sfeer. 🤩😍

Ook leuk.

Corrie.

Reageer