shutterstock.com/all_about_people

Zo breng je rode nagellak aan zonder dat het lijkt alsof je met je hand in een zaagmachine hebt gezeten

Je nagels lakken met een fris rood kleurtje is een fijne bezigheid, en het staat nog mooi ook! Als je deze vijf tips opvolgt, voorkom je dat je partner met de EHBO-trommel aan komt zetten zodra hij of zij het resultaat ziet.

Tip 1: Gebruik geen nagellak van meer dan 5 jaar oud. Als de nagellak al geklonterd is in het potje, komen die brokjes doorgaans ook op je nagels terecht. Ze lossen niet onderweg op. Vooral bij rood lijken het dan net externe bloedpropjes en dat is onnodig confronterend voor mensen die net een hersenbloeding hebben gehad.

Tip 2: Smeer de nagellak zo veel mogelijk óp je nagels. Dat scheelt je naderhand een hoop werk. Indien naast je kleding ook je gezicht onder zit, haal dit dan weg voordat je naar de winkel gaat, tenzij het je al weken irriteert dat er mensen zijn die geen anderhalve meter afstand houden.

Tip 3: Lukt het je niet om binnen de lijntjes te lakken? Maak dan niet met remover de randjes alvast schoon, terwijl alles nog nat is. Nagellak lost op in remover, dus ook de goede nagellak. De nagels maken zelf helaas geen onderscheid tussen goed en fout, net zoals je partner geen onderscheid kan maken tussen je complimenteren of een ambulance bellen.

Tip 4: Zorg voor een goede ondergrond. Maak de nagels glad en verwijder oude verfresten. Gebruik hiervoor liever geen schuurmachine, dat kan tot verwondingen leiden. En de kans dat je partner 112 belt is klein, aangezien hij vorige keer flink voor lul stond toen het nagellak bleek te zijn.

Tip 5: Nu toch al bijna alles in je huis rood ziet, kun je er ook voor kiezen om van de nood een deugd te maken en de rest ook maar rood te verven. Dat raakt vanzelf weer in de mode.

Have fun!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *