Shutterstock: fizkes

SEO-copywriter is al blij als zijn artikelen in ieder geval één algoritme weten te inspireren

De 28-jarige SEO-copywriter Sam haalt veel waarde uit zijn werk. Hij weet dat veel van zijn artikelen met als kernwoord ‘motoronderdelen’ nooit door iemand gelezen zal worden, maar zolang hij er maar één algoritme weet te inspireren, ziet hij zijn werk als winst.

“Als ik probeer alle algoritmes van Google aan te spreken, of één geïnteresseerde lezer, dan word ik uiteindelijk alleen maar teleurgesteld”, legt Sam uit. “Ik heb soms misschien het gevoel dat ik voor niets stukken schrijf, behalve voor een hogere positie op de Google-resultaten. Maar uiteindelijk is er altijd wel een algoritme die er wél echt iets aan heeft. En daar doe ik het voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *