Vrouw die niet wil klikt toch even op artikel over gewicht Miljuschka

Een vrouw die het absoluut niet wil klikt toch even op een artikel over het gewicht van Miljuschka. Ze leest nu over hoeveel Miljuschka weegt en hoe goed de presentatrice zich daarbij voelt. Hoe senang ze is over haar gewicht. Miljuschka zit goed in haar vel, leest de vrouw die helemaal niet op de link had willen klikken. Die vrouw leert nu ook over het gegeven dat Miljuschka andere vrouwen oproept zich ook goed over zichzelf te voelen. Miljuschka vraagt zich af waarom gewicht eigenlijk zo’n ‘groot ding’ is bij vrouwen. En waarom gesprekken van vrouwen zo vaak over afvallen gaan. De vrouw die niet had willen klikken, kijkt naar een foto van Miljuschka, die de presentatrice zelf eerder al op Instagram had gezet. De presentatrice draagt een bikini op die foto. Ze heeft daarbij ingezoomd op haar bikinitopje en een stukje van haar buik is zichtbaar. De vrouw ziet ook dat Miljuschka een tatoeage heeft. De foto heeft 46.107 likes. Veel, vindt de vrouw die ineens in deze situatie is beland en ook niet precies snapt waarom. ‘creamcheese + sugar = happy rolls’, is het bijschrift dat Miljuschka op Instagram heeft geschreven, zo merkt de vrouw die het artikel echt niet had willen lezen en zich afvraagt wanneer dit eindelijk stopt. Ook ziet de vrouw dat iemand onder de Instagram-post heeft gezet: wow wat een lekkerwijf. Iemand anders noemt het ‘een prachtfoto. En een hele mooie bikini.’ Allemaal informatie deze vrouw bespaard had kunnen blijven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *