Rob Byron / Shutterstock & Op1 / Youtube

Wim hoopt op corona-uitbraak in Amsterdam zodat Femke Halsema de sjaak is

Nog maar zeven nachtjes slapen, en dan is er misschien wel sprake van een nieuwe corona-uitbraak in Amsterdam. De 49-jarige Wim kan alvast niet wachten. “Ik hoop het zo, want dan is Femke Halsema de sjaak.”

“Aankomende maandag is het Damprotest precies twee weken geleden”, zegt Wim gespannen vanuit zijn woonkamer in Roermond. “Dus op die dag gaan we erachter komen of de demonstratie heeft geleid tot een nieuwe besmettingsgolf.” Hij wrijft verlekkerd in zijn handen. “Femke Halsema heeft dan echt een probleem hoor. Zou dat arrogante GroenLinks-hoofd weleens willen zien als blijkt dat de ic-capaciteit in de hoofdstad niet voldoende is. Gieren.”

Toch wil Wim nog een slag om de arm houden: “Ik heb in de media een aantal zeer pessimistische virologen gehoord die denken dat het allemaal wel meevalt vanwege de buitenlucht en uv-straling. Maar goed: bij het RIVM maken ze zich wel zorgen, dus daar hou ik me dan maar aan vast. Het glas is bij mij altijd halfvol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja PRECIES! -hijg-

Deze demonstratie -hijg- was gewoon TE BELANGRIJK -hijg- om tegen te houden!

Beste deelnemers, -hijg- we zullen aan jullie denken!

IC-personeel, -hijg- houd vol, -hijg- jullie zijn echte HELDEN! -hijg-

Ferd, -hijg- dan weet je dat.