Ollyy / Shutterstock.com

Vrouw veel zin om eindelijk weer naar café te gaan om op haar telefoon te kijken

Nadat Sara (29) en haar beste vriendinnen elkaar maandenlang alleen via een beeldscherm hebben gezien, hebben ze vanavond voor het eerst weer in een cafeetje afgesproken. Sara heeft er heel veel zin in. “Lekker weer als vanouds samen wat drinken om ondertussen de hele tijd op mijn telefoon te kijken.”

Sara vond het best zwaar de afgelopen tijd. “Natuurlijk zijn Facetime en Zoom super handig, maar je zit wel de hele tijd naar een scherm te staren. Dat is best wel vermoeiend. Dus ik ben blij om straks weer met mijn vriendinnen in real life op mijn telefoon te kunnen kijken.” Haar telefoon legt ze dan ook altijd meteen op tafel. “Anders mis ik notificaties. En bovendien kan ik ‘m dan, als iemand anders een berichtje beantwoordt, snel pakken om even door mijn tijdlijn te scrollen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *