Frederic Legrand - COMEO & lev radin / Shutterstock

Rijker uit de crisis komen? Zorg er dan eerst voor dat je miljardair bent

De economische crisis raakt heel veel mensen. Maar ook jij kunt er sterker uitkomen. In een paar simpele stappen kun jij miljardair worden en ook profiteren van de coronacrisis.

Begin Amazon
Start op het juiste moment een online retail winkel en wees de concurrentie te slim af. Lijf alle retailers in en bouw van daaruit je imperium op. Zorg dat je mensen structureel onderbetaalt en schuw belastingontwijking niet. Voordat je het weet ben je miljardair en stijgt je vermogen tijdens de crisis met 35 miljard dollar!

Start de Facebook
In je studentenperiode heb je alle tijd om een social media platform op te zetten. Zorg ervoor dat iedereen dit gaat gebruiken en willoos data aan je afstaat. Gebruik deze data om gerichte advertenties te verkopen en democratieën te ondermijnen. Wees geen politie van het vrije woord en geef samenzweringstheorieën, racisme en antisemitisme ruim baan. Voila, je bent nu in de perfecte positie om 10 miljard euro rijker te worden in een paar maanden corona.

Geen reden dus om te klagen over de economische situatie, aanpakken maar!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

NCOI: studeren wanneer het jou uitkomt.

De stok dat zijn wij, de lat bepaal jij.
Hoe hoog leg jij de lat?

Assertiviteitstrainingen

Wilt u in bepaalde situaties daadkrachtiger en zelfverzekerder reageren? Volgens onderzoek is assertiviteit een vaardigheid die u aan kunt leren. NCOI heeft verschillende korte trainingen op dit gebied. Tijdens de training Assertief en Zelfverzekerd Communiceren ontwikkelt u uw assertiviteit, waardoor u zich zelfverzekerder voelt. U zult beter in staat zijn uw grenzen aan te geven en te communiceren op een positieve, zelfverzekerde manier.

gravatar

Een presentatie houden of een gesprek voeren en daarbij zelfverzekerd en trefzeker overkomen, is voor sommigen makkelijker gezegd dan gedaan. Wilt u werken aan uw persoonlijke presentatie? In bijvoorbeeld de training Presenteren in Agile Teams gaat u aan de slag met presenteren en oefent u hoe u ideeën pitcht. Daarnaast leert u daadkrachtiger en assertiever overkomen in gesprekken en presentaties.

gravatar

Verdomd interessant, NCOI, maar eigenlijk is deze site van en voor grappenmakers. Laat dit een les zijn !