Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

Grapperhaus appt naar al zijn contacten dat hij tegen alle soorten van racisme is en zijn vriendin nooit zal bedriegen

“Goedemiddag, laat dit even heel duidelijk zijn: ik ben tegen alle vormen van racisme en ben gek op mijn vriendin en zal haar nooit bedriegen.” Honderden mensen ontvingen in de ochtend van dinsdag 2 juni dit appje van Ferd Grapperhaus. Opvallend, want velen hadden al jaren niet meer van de huidige minister van Justitie en Veiligheid gehoord.

Volgens bronnen rondom Grapperhaus zou het bericht iets te maken hebben met zijn ontdekking dat al zijn communicatie openbaar kan worden middels een WOB-verzoek, de minister kan dit ‘ontkennen noch bevestigen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dit bericht is een grap. Niemand wil de vriendin van Grapperhaus zijn, dus hij kan zijn vriendin niet bedriegen, want die is er niet

Reageer
gravatar

Aardig van de Amsterdamse De Speld dat het probeert het falende optreden van Halsema te verdoezelen door de pijlen op Grapperhaus te richten.

Over een paar maanden wanneer de anti-racisme demonstraties zijn vergeten blijft alleen de herinnering over dat destijds in Amsterdam duizenden demonstranten lak hadden aan de anderhalve meter regels met als gevolg dat veel Nederlanders extra zijn overleden. 💀☠️💀☠️

Voor Amsterdamse demonstranten is de leus: ‘Black lives matter. Dutch lives don’t matter.’ toepasselijker.

Corrie.

Reageer