PSG - Paris Saint-Germain / Youtube

PSG betaalde 50 miljoen om Icardi bij tweede coronagolf al in quarantaine te kunnen zetten

Paris Saint-Germain maakte deze week melding van de komst van Mauro Icardi. De spits komt voor 50 miljoen euro over van Inter Milan en sluit in augustus aan bij de Parijzenaren, precies op tijd voor de lange quarantaine die begin september wordt ingesteld vanwege de verwoestende tweede coronagolf.

“Vroeger werd je kampioen met een sterke bank, nu met een sterke quarantaine”, stelt technisch directeur Leonardo. “Met Icardi hebben we een speler in qurantaine waarvan we nog jaren op afstand kunnen genieten. Hij heeft in de vorige quarantaine al fraaie staaltjes thuischallenges op social media laten zien en hopen dat hij dat ook in het shirt van Paris Saint-Germain zal doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *