YouTube : Omroep Brabant

Bestuur Noord-Brabant steekt 150 miljoen euro in vrije tijd

‘Het leven draait om vrije tijd’

Het nieuwe provinciebestuur van Noord-Brabant heeft in zijn coalitieakkoord de cultuursector onder het kopje ‘vrije tijd’ gezet. Vandaag maakten ze bekend hieraan 150 miljoen euro aan subsidies uit te keren. “Iedereen houdt van vrije tijd.”

“Vrije tijd maakt onze provincie zo bijzonder”, zegt Fvd-bestuurslid Eric de Bie. “Moet je je voorstellen dat je geen vrije tijd meer zou hebben. Dat wil je niet.” De miljoenensubsidie is nog maar het begin, benadrukt het bestuur. Tegen 2022 wil de coalitie de beste vrije tijd hebben van Nederland. “De Brabantse vrije tijd moet weer op de kaart gezet worden.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het bestuur Noord-Brabant heeft gelijk om cultuur te schrappen en de 150 miljoen voor vrije tijd gaat gebruiken.

Cultuur is een bullshit-sector. Laatst was er nog op het nieuws dat 50 bullshit-deskundigen een bullshit-onderzoek hebben gedaan of Johannes Vermeer van: ‘Het meisje met de parel’ wel of geen oogwimpers had geschilderd.

Wakey, wakey lieve mensen, daar gaat het subsidiegeld cultuur naar toe.😖😖

Corrie.

Reageer