Shutterstock: Frederic Legrand

Update aanstaande: Bill Gates kondigt Covid-20 aan

Het is eindelijk zover! Bill Gates heeft de nieuwe Covid aangekondigd. Covid-20 is uitgerust met nieuwe features en heeft enkele belangrijke bugfixes. Net als Covid-19 en zijn voorgangers Covid-2000, Covid-XP en Covid-Vista, zal Covid-20 gratis en voor iedereen verkrijgbaar zijn.

Vorig jaar werd Covid-19 gelanceerd. Ondanks het grote succes en de toenemende verspreiding was er vanaf het begin veel kritiek op versie 19. Zo zou de beveiliging gemakkelijk te omzeilen zijn door 1,5 meter afstand te houden en door het wassen van handen. Uit een eerste analyse blijkt Covid-19 ook minder te presteren dan zijn rivalen pest, cholera en auto-ongelukken.

Covid-20 lost volgens Gates een hoop kinderziektes op en zal op het publiek indruk maken met verschillende bugfixes en talloze functies zoals bloederig sputum, minimaal 40 graden koorts en Microsoft Office 365.

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, hoor. Er is niets aan de hand. Alle amerikaanse miljardairs hebben het alleen maar goed met ons voor, net zoals alle bloedlijnfamilies. Schatten zijn het.

gravatar

Relax Bill ! Met Covid-19 staat al een menigte te trappelen om zich door jou te laten vaccineren. Stop die spuit vol met wat je maar wilt !

Reageer
gravatar

Weet je wie in Engeland in de jaren 1920 zou zijn gehersenspoeld en als dubbelagent de opdracht zou hebben gehad Duitsland te laten vernietigen ? Mission completed.