Halfpoint / Shutterstock

Conclusie na 2 maanden thuisonderwijs: ouders moeten groep 6 opnieuw doen

Nederlandse ouders moeten groep 6 opnieuw doen. Tot die conclusie komt de onderwijsinspectie nadat alle kinderen in Nederland twee maanden thuis onderwijs hebben gekregen. “Veel ouders hebben de
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het feit dat sommige ouders dit niet meer weten komt misschien omdat ze dit in de huidige realiteit niet meer gebruiken. De huidige realiteit is wel dat er van de ouders verlangd wordt dat ze nu maar even onderwijzertje moeten spelen. In de plaats van hier aandacht aan te geven, komt er een afzeik bericht dat ouders wel weer even naar school mogen. Ik vermoed dat de schrijver van dit stuk geen kinderen heeft. Hulde aan de ouders die ondanks hun eigen werk hun kinderen alles proberen te leren wat een onderwijzer ook probeert, zonder hiervoor de bijbehorende opleiding te hebben gevolgt en het daarbij behorende salaris niet ontvangt.

Reageer
gravatar

Uhm…. salaris, salaris. Was er niet iets met salaris? ‘If you pay peanuts, you get monkeys.’ Voordat alle ouders groep 6 overdoen, moeten de leraren daar eerst zelf goed leren rekenen en schrijven. Te beginnen met een deugdelijke petitie voor een deugdelijk inkomen.

gravatar

Mmmm, misschienkun je je beter afvragen hoe het kan dat zoveel volwassenen dit niet meer weten? Misschien omdat ze het nooit meer hoeven te gebruiken? Kunnen we ons dan misschien afvragen waarom we dat onze kinderen nog leren?

Reageer
gravatar

Ik vrees dat we van een capaciteitsprobleem in de IC’s naar eentje in de scholen gaan!

Daar moeten we dan maar een beheerstiem met deskundigen voor oprichten.

Naast het oetbriektiem het bektoeskoeltiem?

Reageer