Patrizio Martorana / Shutterstock.com

We vonden een wetenschapper die wel wilde zeggen dat dit nog 80 jaar kan duren

De coronapandemie kan mogelijk nog tot 2100 duren. Dat stelt de persoon met de meest extreme voorspelling die we konden vinden.

“Iedereen die je vertelt dat we hier voor 2075 van af zijn liegt”, zegt deze wetenschapper Govert Fonx. Fonx doet zelfstandig onderzoek naar mogelijke scenario’s in deze crisis en beloofde ons dat hij voor dit interview best wil uitgaan van het meest extreme scenario. We hebben per slot van rekening lang naar iemand als hem gezocht. “Dit is nog maar het begin van iets dat minstens tot aan de 22e eeuw zal aanhouden. Misschien wel 24e.”

Voor Fonx is het ook fijn om eens als expert opgedragen te worden. “We moeten ons niet van de domme houden,” zegt hij. “Covid-19 zal de mensheid waarschijnlijk fataal worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, beste redactie, let nou eens op! Nu probeer ik u al maanden lang te waarschuwen omdat u omni-deskundige prof. dr. Ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trend-listener) veeeeel te weinig hier aan het woord laat. Dit zien we nu ook terug in dit artikeltje. Wat weet een Govert Fonx hier nu van?? Niks, helemaal niks, zo blijkt weer! Wij als lezers willen Bokhoven, Bokhoven en nogmaals prof. dr. ir. Bert Bokhoven hier als deskundige; dit kan allemaal echt niet en gaat u op den duur veel vage kennissen kosten, edoch ik heb u gewaarschuwd!!

Reageer