Anita van den Broek / Shutterstock.com

Esmee heeft tijd voor tweede studie nu ze niet hele zomer in de rij hoeft ze staan voor het toilet op festivals

Veel jongeren balen van het feit dat er een streep is gezet door het festivalseizoen, zo niet de 25-jarige Esmee uit Beverwijk. Nu ze de hele zomer niet in rijen hoeft te staan voor damestoiletten op festivals heeft ze alle tijd om een tweede studie te gaan volgen.

“Ik denk dat ik een opleiding econometrie ernaast ga doen”, zegt Esmee gemotiveerd. “Gewoon echt even iets anders dan m’n eerste studie communicatiewetenschappen, zodat het even tijd kost om me de stof eigen te maken. Ik wil niet halverwege de zomer ineens klaar zijn. Ik haat vervelen.”

Esmee schat in dat ze haar master in de econometrie binnen heeft voor het einde van augustus: “Op de meeste festivals stond ik minimaal 80 procent van de dag te wachten voor het toilet. En ik ging meestal naar twee festivals per week, dus reken maar uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *