Zul je altijd zien: precies tijdens een lockdown wordt het kutweer

Het is toch niet te geloven. Net nu we niet meer naar de bioscoop, een bowlingbaan of het tropisch zwemparadijs kunnen gaat wordt het kutweer. Regen is nooit leuk natuurlijk, maar nu je nergens meer heen mag was het wel zo leuk geweest als je op z’n minst een rondje door de buurt had kunnen lopen of met de motor lekker over de dijk kon zoeven. 

Wat een treurig gezicht, al die mensen die vanachter hun raam lusteloos naar de natte stoeptegels staren. En het vliegtuig naar een lekker warm strand pakken zit er de komende maanden ook niet in. Hebben wij weer. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, beste redactie, let nou eens op! Het moet zijn: ‘kunnen gaan’ en niet ‘kunnen gaat’. Nu probeer ik u al maanden lang te waarschuwen omdat u omni-deskundige prof. dr. Ir. Bert Bokhoven (tevens begenadigd trend-listener) veeeeel te weinig hier aan het woord laat. Dit zien we nu ook terug in uw taalgebruik. Simpele taalfouten op lagere school niveau, dit kan allemaal echt niet en gaat u op den duur veel vage kennissen kosten, edoch ik heb u gewaarschuwd!!

Reageer