Factcheck: is het werkelijk moeilijker om je te concentreren in deze tijden?

Pancetta kopen, niet vergeten

Je hoort het vaker deze dagen, dat thuiswerkers het moeilijker vinden om zich te concentreren op hun werk nu er een mondiale crisis aan de gang is. Maar klopt dat wel? Eerst even al onze tabbladen sluiten, en dan gaan we na of het wel klopt.

Carbonara is een van de simpelste maar ook lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Het geheim voor de saus is om geen room te gebruiken, maar een ei, dat je door de pasta roert in een afkoelende pan, zodat het langzaam stolt tot een smaakvol, romig sausje. Je kan pancetta gebruiken, maar eigenlijk voldoet elk spek wel. 

Pancetta kopen, niet vergeten.

Wist je dat de planeet Pluto zijn naam te danken heeft aan een 11-jarig meisje? Zij stelde in een wedstrijd voor het hemellichaam de naam van haar opa te geven, en ze won. Wist je trouwens dat de planeet Pluto helemaal geen planeet meer is? Het is een ijsdwerg, en daar zijn er wel meer van. Als we die allemaal namen van opa’s gaan geven dan zijn we nog wel even bezig. Geen room. Afkoelende pan. Factcheck afmaken.Noord-Korea is een confuciaanse staat, zeer patriarchaal. Het is daarom nog maar zeer de vraag of de zus van Kim Jong-un zijn opvolger zal worden. Bovendien is het nog maar zeer de vraag of Kim Jong-un wel ziek is. De Telegraaf zegt dat een nieuwsmedium uit Hong Kong dat zegt, een nieuwsmedium dat ze tot aan dat bericht nooit hebben geciteerd hebben. Pancetta kopen. Afkoelende pan. Dus wordt de zus van Kim Jong-un de nieuwe leider van Noord-Korea? Dat is niet met zekerheid te zeggen. Is het zijn zus eigenlijk wel? Geen room. Afkoelende pan. Belastingaangifte doen.

De aangifte omzetbelasting voor het eerste kwartaal moet uiterlijk donderdag 30 april worden ingediend. Who makes Patrick van Aanholt laugh just by looking at him? Uitvaarten op 1,5 meter, hoe neem je afscheid? How to make classic carbonara. Jamie Oliver. Pancetta kopen. Maurice de Hond is sociaal geograaf. Huidhonger, oftewel de wil om een ander aan te raken of aangeraakt te worden door een ander. Factcheck afmaken.

Wetenschappers aan de Universiteit van Zeewolde schrijven dat het vermogen om je te concentreren niet minder wordt als je langere periode opgesloten zit. Sterker nog, volgens eerdere onderzoeken zou zelfs het omgekeerde waar kunnen zijn. Hoe langer je afgezonderd leeft, hoe dieper je concentratievermogen wordt. Pancetta kopen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *