shutterstock.com/studiospeld

Woningsdag: dit zijn de beste plekken om te wildplassen in je huis

Koningsdag vieren we dit jaar weer een beetje anders dan normaal. Toch hoeft dat niet te beteken dat je je tradities laat varen. Je hebt een heel jaar uitgekeken naar dat opluchtingsmoment: gehurkt tussen twee auto’s plassen. Of als 384ste persoon van de dag dat ene muurtje bestralen. Hoe beleef je nou precies diezelfde sensaties, terwijl je thuiszit? Wij hebben de beste plekken om thuis te wildplassen op rij gezet.

Tussen je planten
Bomen en parkjes doen het altijd goed. Net als jouw urban jungle. Als je je ogen een beetje dichtknijpt lijkt het net alsof je in de bosjes zit.

Op het balkon
Vind jij het leukste aan wildplassen dat je betrapt kunt worden? Plas op of van je balkon. Zo maak je ook nog kans om in de timelapse van de buurman terecht te komen.

In de meterkast
Komt toch nooit iemand.

Tussen de speelgoedauto’s van je kind
Deze is voor ouders die willen ontdekken hoe het is om tussen meer dan twee auto’s tegelijk te hurken.

In het vriesvak
Beter bekend als de Wim Hof-methode.

In het randje van de bank
Voor deze superhandige plek hoef je alleen maar je billen te verplaatsen naar de naad in de bank. Dit is trouwens ook een te gekke plek om als grabbelton te gebruiken. Een greep in de bankgleuf en je hebt zo een jojo, een rol drop of een pakje voetbalplaatjes te pakken.

Op je eigen wc
Ben je niet zo’n wildplasser, maar wil je wel die Koningsdagervaring? Dan kun je natuurlijk ook een rij vormen voor je eigen wc en een paar euro vragen aan jezelf. Als je dan toch bezig bent om dikke knaken te verdienen: verkoop jezelf wat bierblikjes die je koud houdt in het bad of in een oranje emmer. Zo blijft die plascyclus lekker op gang.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *