imagedb.com / Shutterstock.com

Eenzame man zwicht na 5 weken voor avances van douchegordijn

De 41-jarige Remco is vrijgezel en dat is in deze tijd niet altijd even makkelijk. Hij heeft de verleiding lang kunnen weerstaan, maar na vijf weken is hij gezwicht voor de avances van zijn douchegordijn.“Elke keer als ik in de buurt kwam, werd het binnen no-time helemaal nat. En ondertussen een beetje zwoel heen en weer deinen. Daar is een mens van vlees en bloed niet tegen bestand”, legt Remco uit.

Aanvankelijk probeerde Remco nog een stapje opzij te zetten om de avances van het douchegordijn af te houden. “De eerste paar dagen denk je nog: ik moet echt een keer mijn douchegordijn vervangen. En verder gewoon geen oogcontact maken. Maar dat hielp niet, het kwam eigenlijk steeds dichter naar me toe, dus na vijf weken was ik om. En om eerlijk te zijn ben ik in tijden niet meer zo aangeraakt. Ik ga me er ook niet schuldig over voelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *