Shutterstock - Romolo Tavani

Jezus blijft in grot

'Onverantwoord om nu uit de dood op te staan'

Jezus Christus staat dit jaar met Pasen niet op uit de dood. De zoon van God vindt het vanwege de coronacrisis onverantwoord en blijft dus in zijn grot.

“Het devies is om, óók met Pasen, zoveel mogelijk binnen te blijven. Daar houd ik me aan”, zegt Jezus. “Juist in mijn positie vind ik het belangrijk om anderen te beschermen. Maar ook mijzelf: ik geloof dat ik wel genoeg ellende heb meegemaakt de afgelopen dagen. Ik heb geen behoefte aan covid-19 daar bovenop.”

Het is nog onduidelijk wat de precieze gevolgen van de beslissing van Jezus zijn. Zo is nog niet bekend of zijn Hemelvaart doorgang kan vinden als hij niet is opgestaan. De uitstorting van de Heilige Geest lijkt hoe dan ook onmogelijk in de anderhalvemetersamenleving.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De grot van Plato waarin de schaduwwereld wordt weergegeven aan de gevangenen die haar zien als de concrete werkelijkheid.
Corona.

Reageer
gravatar

Jezus Zoon van God Is nooit dood geweest. Wie zegt dat het nodig was de steen weg te rollen voor God om Zijn Zoon Jezus op te nemen in het Koninkrijk van God dat in de Hemel is?

Reageer
gravatar

Heel woke Sybilla!

Beste volgers, GROOT NIEUWS!
(BREAKING!!)

Gezien de omstandigheden ga ik totally on line, in de app, op de Insta, op Facebook, op YouTube, de web site OVERAL!

Subscribe op me channel, en krijg automatisch alerts om te bidden, een oorlog te starten, of collectief zelfmoord te plegen!

Liken = lief!

PS Houd op relikwieën te kussen! (Euh!!)
Zijn jullie achterlijk?

gravatar

Ik vind het niet toepasselijk om dit artikel plaatsen. Dit is gewoon bespottelijk, iemands geloof kleineren. Ik weet we leven in een vrij land maar er zijn grenzen.

Reageer
gravatar

Ik vind dit een ongeloofwaardig verhaal met die Jezus.

In welke genre moeten we dit eigenlijk plaatsen?
Te gewelddadig voor kinderen, te weinig technische snufjes voor James Bond, Science Fiction slaat ook nergens op.

Ik vrees dat deze boeken regelrecht naar de ramsj gaan. Niet teveel van drukken is mijn advies.

Reageer
gravatar

Ben ik blij dat ik Jezus niet ben.
Er zit niet eens wifi in die grot.

Aan de redactie:

Waarom moet er om vage kennis te worden adres woonplaats e.d. worden ingevulde???
Anonieme betaling met machtiging via iDEAL met vermelding inlognaam + e-mail zou toch ook mogelijk moeten zijn.

Reageer
gravatar

@ techneut:
Maar ik wil best een vage kennis worden, maar dan echt vaag=anoniem , zonder dat ontvanger mijn adres, bankrekening e.d. kan opslaan.

gravatar

Iedere gelovige weet dat covid-19 de straf van God is.

Het zou op z’n plaats zijn wanneer J.C. met z’n pa gaat praten.

God zal wel moeten luisteren naar J.C. Hij heeft immers een: ‘I owe you’ met zijn zoon. ✝️✝️

Corrie.

Reageer
gravatar

De gedachte alleen is dat.
Het niet anaal gefixeerd zijn ligt bij de ander welk denken daarin ziet.

Benny zoals ik, is en ziet ook niet alles, heeft gedachten welke op de dag en het moment er uit komen.
Gedachten zijn. Waarheden en daarover ventileren zijn om gedachtes wakker te schudden ook al zijn deze misschien gedacht of waar.

gravatar

Gij kwaghooep van Hyarnaest! Onttreck terstond uw laemleandigus ende den bats vol goor duynzaend van dat misearaebealus banckstealleatghea, ende vearvoeg u vettus reet nu nog naear den Ghrootus Kerk aen den Keizersstraat op Schevenyngen! U zult daaer met uwe puckkelkont ghrondig inde ‘t vont vol wijwaeter oondergheadoompeald worden. Oons Lyavea Heer weanst u den komendus weeck nieat te oontvaengean aen den poort inde deazus staet vaen ontbindingh. Houdt boveanal vanaf nu uw dom ghezycht. Aendears zult u nae uw hemealbestorming ondearin den keldear geflikkeard wordean ende zael het hellevuur uw deel zijn.

gravatar

Och beste Kapelaan,

Maakt u zich niet zo druk. Naar het schijnt is men binnen Area51 in Nevada (VS) deze malle trol sinds begin 1950 al kwijt. Het mag werkelijk een godswonder heten dat de Amerikanen tot op de dag van vandaag de stranden bij Scheveningen, Kijkduin en Noordwijk nog niet afgestruind hebben met een kooitje in de hand, om deze vleermuis (patiënt 0) daar uit te graven en weer keurig op te bergen in een klimaatneutraal containertje.

Tot slot: Zalig Pasen!

Beste Kapelaan, wij hebben hier niet te maken met een persoon, maar met een creatie, verzonnen door een scrizofeen met een onhebbelijke geldingsdrang.